Thursday, 4 August 2011

Aku sudah Mula memandang si dia

 Semangatnya apabila berada di UiTM Pahang...hati senang,hidup riang....hehehehe mahasiswa la katakan....cheewwaaahhhh...
     Aku daftar kelas B untuk memulakan pelajaranku..aku ni masuk lewat sikit pada orang lain...maklumlah xder internet kat rumah nak check UiTM dapat ke x....dapat tahu pon bila seminggu orang dah orientasi...So,maknanya memang aku xkena orientasi la....hahahahaha.....Teringat semasa belum masuk U lagi,26/12/2009 ..Aku boleh pula sedih tapi happy la sebab hantar sepupu aku nazlin pi anta kat UiTM Sungai Petani.Best siot masuk UiTM org...Mama pun cakap la,bestnya kalau anak mama dapat masuk UiTM..hah!! ambil ang kena sebijik atas pala..hahahhahahaha....dah setel hantar kami pun balik la..Beberapa Hari kemudian aku ajak Shahrul pi CC kat bandar,nak buka frienster..masa 2 ntah ada FB ke x xtau la..buta IT la katakan..
   Sampai CC aku tergerak ati nk buka laman web UiTM,buka2 nah ambil ang sebijik ,bukan sebijik lagi dah ,ni dah berketul dah atas pala ni hah...Tahniah anda ditawarkan UiTM Pahang...Perh,happy giler ar aku...tengok tarikh daftar skit....HAH!!!!!!!!!!!!!!26/12.........aduh dah lemas la,aku try call abah..Dalam hati nak bg surprise kat abah la...dub2,xpasal kena maki ...hahahahahahaha....tu la lain kali alert bila ada kemasukan.....
      Banyak lagi la citenya...Tapi best la dapat study kat UiTM ni....macam2 ada tau....Kecuali bandar n shopping kompleks la...hehehehe


Ini la tempat tinggalku hingga sekarang....... :-)





Bermula aku sebagai Mahasiswa UiTM Pahang



Ehhhh..............SIAPAKAH GADIS INI....................Baru masuk dah usha dah ker??????????????

No comments:

Post a Comment